• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMRT BOLI, ALI NA KRAJU UVEK POBEDI ŽIVOT: Milan Marić se u suzama obratio Žaretu - "Nosio si težak život na leđima"

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Komemoracija Žarku Lauševiću u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kolege, prijatelji i porodica se opraštaju od slavnog glumca.

 Milan Marić Komemoracija Žarko Laušević Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Od glumca Žarka Lauševića u ponedeljak se na komemoraciji opraštaju porodica, prijatelji, kolege sa umetničke scene i svi poštovaoci njegovog lika i dela. Supruga Anita sedi sa decom u prvom redu, a dirljive govore održali su Voja Brajović, Ceca Bojković,  Irfan Mensur, Svetozar Cvetković i Milan Marić.

"Dragi Žarko, Lauše, za mene si bio, pre svega, veliki glumac, ali ne samo za mene, nego za sve. Pored svega toga, za mene si bio neko ko je umeo da hrabro i dostojanstveno nosi život na leđima koliko god bio težak. Na toj lekciji sam ti bio zahvalan i na posadi i ljubavi. Hvala za vreme koje si mi posvetio. Hvala za sve savete, šale, toplinu, skromnost, razgovore, smeh i drugarstvo. Hvala za sve te stvari koje si nameravao, koje su naše živote učinile plemenitim. Smrt boli, ali je banalna i na kraju uvek pobedi život, a ja sam, Žare, kod tebe najviše voleo i cenio život. Hvala za sve".

Pogledajte

02:18
Milan Marić Komemoracija Žarko Laušević
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

 BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:36
Milan Marić govor na komemoraciji
Izvor: Kurir/Zorana Jevtić
Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Komemoracija Žarku Lauševiću počela je u 11 časova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a glumac će biti sahranjen u 14 časova na Novom groblju u Beogradu. 

Pratite komemoraciju uživo.

Žarko Laušević preminuo je prošle nedelje, u 64. godini, od teške bolesti - raka pluća. Pročitajte izjavu Tome File o Žarku koja je podigla veliku prašinu, pročitajte pismo koje je Žarko Laušević slao iz zatvora i otkrijte ko mu je dao čitulju o kojoj je brujala Srbija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:55
LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE