• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"AKO ZNATE ŽARKA LAUŠEVIĆA, RECITE MU DA MI SE JAVI": Glumac o druženju s Laušem - Gledamo Evroviziju, a okolo kutije

Autor Dragana Tomašević

U toku je komemoracija glumcu Žarku Lauševiću, na kojoj govore njegovi dugogodišnji prijatelji i kolege

 Svetozar Cvetković Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Glumac Žarko Laušević preminuo je u 64. godini od raka pluća, a u toku je komemoracija na kojoj se, u suzama, od njega opraštaju njegovi najmiliji.

Porodica preminulog glumca, supruga Anita i njegovo troje dece su u prvom redu, a na sceni se smenjuju kolege glumci, prijatelji koji sa svima u sali dele anegdote iz života sa glumcem.

Jedan od njih je Svetozar Cvetković, koji se prisetio večeri koju je proveo u Lauševićevom stanu u Njujorku, gledaju izbor za Pesmu Evrovizije.

"Anita je spremila večeru, Jana je sela za sto, a mi smo gledali Pesmu Evrovizije usred Njujorka i pitali se hoćemo li biti u prvih 10. Stvari su stajale popakovane, a mi slušali šlagere među kutijama na kojima je pisalo 'za Beograd'. Kao u nekom komadu ostali smo sami, predamnom se pojavi prilika da koju nisam imao decenijama da vidim. S početka devedesetih sam išao kod jednog čoveka I rekao mi je jednu stvar koja se ticala moje prošlosti, a i neke budućnosti, i mog sudnjeg dana. Kad smo polazili on upita 'znate li Žarka Lauševića, molim vas da mi kažete da mi se javi, morao bih da ga vidim'. Kao da se u priči radilo o nekom drugom, ja ti to nisam rekao, mislio sam da ne treba, a osećao sam odgovornost sve ove godine što ti nisam rekao da ti se javi, jer vidi našu prošlost i budućnost. Te godine Žare reče bilo ih je najmanje 15 koji kažu da im se javim, ko su bili i pitam sam ga i? I on reče ništa, nikome se nisam javio. Dođe Anita i zatekne nas kako se smejemo. Nije pitala zašto", rekao je Svetozar Cvetković.

Pogledajte

03:42
Svetozar Cvetković
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

 BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:58
Svetozar Cvetković 2
Izvor: Kurir/Zorana Jevitć
Izvor: Kurir/Zorana Jevitć

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE