Kako je Vesna Đogani istakla, u saradnji sa Rastom bilo je dosta problema. Ona i Đole su, kako navodi, platili pesmu koja nikada nije ugledala svetlost dana.

"Jeste, bilo je tu dosta problema. Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema, zato što, mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio, on je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku", rekla je Vesna Đogani za "WTF Radio".

Rasta
Stefan Stojanović/MONDO 

Vesna Đogani nedavno je isprozivala repere, između njih je bio i Rasta koji je brzo odgovorio koleginici. "Ko će da podseti gospođu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju da izmole pesmu", napisao je on, a sada je Vesna ponovo prokomentarisala celu situaciju, i otkrila kako je ovaj njegov komentar uticao na nju: "Nemam komentar, on je ispao onako malo cava, nije ispao fer, iznenadio me je time što je rekao, ja sam stekla utisak da oni sve ovo rade zbog para. Mene ne može niko da iznervira, a pogotovo ne on", rekla je Vesna.

Instagram/djoganivesna/printscreen, Instagram/djoganivesna Vesna Đogani

 BONUS VIDEO:

MILICA PAVLOVIĆ ME NAJVIŠE NERVIRA SA ESTRADE: Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKLA! LETEĆE PERJE Kurir televizija

 (Kurir/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!