Srđan Čolić, frontmen nekadašnje grupe Mobi dik, važio je za najpopularnijeg pevača devedesetih godina čije su numere bile na vrhu svake muzičke liste. "Kralj kokaina", "Brate prijatelju", samo su neki od najvećih hitova benda koji je harao scenom uz vokale Ane Stanić. Na njeno mesto je kasnije došla Aleksandra Perović, a jedna pesma i spot privukli su ogromnu pažnju.

Reč je o spotu za pesmu "Ljubomoran”, a peva o ljubavi između Aleksandre i Srđana, koji se prepiru, mire, ljube, a sve upravo zbog ljubomore.

Na kraju spota vide se eksplicitne scene, za koji su svi dugo vremena bili uvereni da su se zaista i desile. Kasnije su kolale priče da je frontmen bio u vezi i sa Aleksandrom Perović. Nakon što se grupa raspala, Srđan Čolić tvrdio je da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje. Kako je jednom prilkom priznao on je bio u vezi sa Aleksandrom, ali i sa Anom.

spot za pesmu Ljubomoran Mobi dik
YouTube/screenshot/Xtream Codes Balkan 

"Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice", rekao je Srđan koji je jednom prilikom progovorio i o svađi s Lepom Brenom.

Srđan danas ima 57. godine i sasvim drugačiju karijeru. Iako više nije u muzici, i dalje se bavi zabavom i umetnošću i u tome mu odlično ide. Upravo on stoji iza pripreme brojnih crtaća, a i na privatnom planu mu odlično ide - sa suprugom Evom dobio je sina Stribora, a 2014. godine dobio je i ćerku.

Pogledajte kako Srđan danas izgleda:

Instagram/sergiomoby/printscreen, YouTube/ Xtream Codes Balkan /printscreen Srđan Mobi dik

BONUS VIDEO:

UŽAŠ! "ŽENA OD SULTANA" SNIMALA SPOT PA BUKVALNO GORELA! Isplivao jeziv snimak iz studija: Pevačica počela da VRIŠTI  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!