Jovana Jeremić otvoreno je progovorila o svom detinjstvu, borbi kroz život, kao i odnosu sa bivšim suprugom.

"Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim radom, i čistim radom. Moja borba kreće od mojih pet godina, kada sam se sa bratom zatvorila u vitrinu za piće, i tada me je Bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam da meni nema života do tridesete jer do tada morala da se borim kako bi stekla ono što želim", ispričala je Jovana.

Jovana Jeremić
Instagram/jeremicjovana 

Voditeljka je otkrila da je njena popularnost krenula da se širi kada je vodila rijaliti iako ona to nije htela da radi. "Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve. 2021. godine se moj život menja, razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski, i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim, dao mi je šansu na Pinku i to sam iskoristila", rekla je Jovana i dodala:

Jovana Jeremić se masira u studiju Pinka
Novo jutro / youtube 

"Moj prvi muž je ponosan na mene, i meni je to jako drago. On je moj prvi muž i uvek je bio uz mene, i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više, i bolje da sam prekinula na vreme", dodala je Jovana sa suzama u očima.

Jovana Jeremić i prvi muž
YouTube/Screenshot/pirotske vesti/ATA Images 

Ona je nakon toga progovorila o najvećoj nepravdi koju je preživela u životu: "To je definivitno đak generacije, to je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam", dodala je Jovana pa je otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može: "Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekira za školu. Ja sam se stalno sekirala da li ću imati dovoljno novca, a ja i dalje imam strah da li ću imati dovoljno novca da školujem svoje dete, a ja sam se mnogo sekirala za tu egzistenciju", ispričala je Jovana u emisiji "Premijera - vikend specijal".

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko Kurir televizija

(Blic/MONDO/M.C.)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!