KAKO U SRBIJI OVO DA PUŠTAM, BRIŠI! Pevač nije znao da snima s transvestitom, rekao mu kad je sve bilo gotovo

Pevač do detalja ispričao kako je angažovao transvestita na snimanju spota

Kurir televizija

Pevač i sin Miloša Bojanića Bane Bojanić, otkrio je da je na Tajlandu snimio spot za svoju novu pesmu "Mogu otac da ti budem". Bane je ispričao da je za potrebe snimanja angažovao lepu Tajlanđanku, za koju je tek kasnije saznao da je muškarac.

Sada je otkrio detalje i priznao da je planirao da "obriše spot kada je saznao": "Ekipa je otišla 15 dana ranije da nam izaberu lokacije, pošto smo se ja i Andrijana Čekić dogovorili sa istim timom ljudi. Keki nam je radio spotove. Došla ekipa i oni meni šalju nekih deset modela za spotove, pošto smo snimali sve spotove tamo. I ja njima odgovoram ljudi, nemojte mene da pitate, meni je sve to isto. Vi znate kako će koja na kameri da izgleda. Izaberite koga hoćete",rekao je Bojanić i nastavio:

YouTube/Bane Bojanic Official 

"I jedan od fotografa i organizatora, Luka šeta u Bankoku ulicom i naiđe na devojku. Pitao je da li bi htela da snima spot i rekao da smo mi smo iz Srbije i pokazao joj ko sam ja. Rekla je: "Jao, bilo bi mi drago!" I oni se tu dogovore za honorar i sve. Dobro. I ništa, mi dolazimo na snimanje. Ja dolazim posle 15 dana, kažu sve spremno, imamo spotove, statiste, modele, bla bla bla. Ja kažem, dobro. Snimili smo prvi dan. I sad drugi dan završavamo i ona je, pošto smo se vozili u istom kombiju pitala Kekija kada će spot izaći i kako može da ga vidi? On joj je rekao da mu da njen istagram pa će joj poslati. Mi u tom trenutku ništa ne shvatamo jer to nije bilo moguće".

"Uglavnom, ona daje Instagram i mi se razilazimo. Ulazim u hotel i počinje Keki da se smeje. I tada mi je pokazao ko je osoba. Umire čovek od smeha. Ja kad sam video, ja kažem, keki, dragi, pa ja neću ovo u Srbiji da puštam, briši ovo. Kaže, nema problema, alo onda mora da se plati sve ponovo. Kaže, da ako hoćeš novog modela moramo da platimo sve, jer mi smo završili snimanje. Rekao sam mu: Ma ne plaćam ništa, ostavljam!".

This browser does not support the video element.

BANE BOJANIĆ O SNIMANJU SCENA SA TRANVESTITIOM ZA KURIR: Rekli su mi da su našli dobrog ŽENSKOG modela! Evo kako je saznao   kurir televizija

 (Kurir, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!