Upoznala Anu Ivanović sa Bastijanom i ima telo boli glava: Ćerka Svetislava Pešića udata za košarkaša

Selektor Srbije ima sina i ćerku iz braka sa Verom Blažević

Instagram/ivanajagla/printscreen

Srpski selektor Svetislav Pešić je decenijama u skladnom braku sa Verom Blažević, koja je i sama bila košarkašica, s kojom je dobio dvoje dece.

Njegov sin Marko je sportski direktor u KK Bajern Minhen i godinama je bio uspešni košarkaš, a ćerka Ivana je lični trener u Minhenu.

"Zdravlje, performans i uravnotežena ishrana su najvažniji temelji za fizičko i mentalno blagostanje. Kao lični trener, želela bih da vas profesionalno pratim, motivišem i individualno podržavam na vašem putu ka zdravijem i sposobnijem načinu životu", piše Ivana na svom Instagramu.

Ivana je specijalizovana za jogu i diplomirani je master sportske psihologije, a poznato je da je ona bila ta koja je upoznala srpsku teniserku Anu Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, jedan od omiljenih sportskih parova sveta.

"Moj prijatelj Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke", rekao je na početeku njihove ljubavi Svetislav Pešić, čime je bio jedan od prvih koji je potvrdio glasine da su oni Ana i Bastijan srećno zaljubljeni.

Ivana je, inače, godinama u braku s nemačkim košarkašem Janom Hendrikom Jaglom, s kojim je u ljubavu duže od decenije.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Svetislav Pešić tajm aut  RTS/screenshot

 (Blic, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!