"Komšijama more služi samo za ribarenje": Željko Mitrović uz Posejdona proslavio zlato vaterpolista

Kao i cela Srbija, i Željko Mitrović slavi osvajanje zlatne medalje naših vatrpolista, koji su ga inspirisali na njemu svojstven način.

Instagram printscreen / zeljkomitrovic

Srbija slavi jer je vaterpolo reprezentacija osvojila zlato na Olimpijskim igrama, pobedivši Hrvatsku rezultatom 13:11. Ova pobeda još jednom je potvrdila dominaciju Srbije u ovom sportu.

Tim povodom, Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, oglasio se na Instagramu na sebi svojstven način. On je podelio video u kom pliva, dok iza njega izranja grčki bog mora, Posejdon, držeći srpsku trobojku!

"Srbija je svetski zlatni gospodar vode! Bravo za naše zlatne Delfine! Svi smo ponosni na vas, dragi naši vaterpolisti. Ogroman rispekt i naklon do poda",napisao je Mitrović, pa dodao: "Ja i moj rođak Posejdon se posebno radujemo na ovom video snimku, jer, na kraju dana, sad je svima jasno da komšijama more služi samo za ribarenje, što nije loše, da u komšiluku imamo ribarsko selo i svež brancin i škampe, druge vajde od te barice nema."

Željkova objava izazvala je pažnju i nasmejala njegove pratioce, dok je video postao hit na društvenim mrežama.

Pogledajte kako su slavili naši zlatni "delfini":

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Pesma Pukni zoro ori se u čast vaterpolista  Nemanja Nikolić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!