PILETINA SALTIMBOKA
Potrebno:
- 250 grama pilećeg filea
- 50 grama svinjske pršute
- 50 grama margarina
- 3 lista sveže žalfije
- kašičica belog luka
- 1,5 decilitar belog vina
- 450 grama "Frikom" mediteranske mešavine
Priprema:
Meso isecite na uzdužne kriške, svako parče uvijte pršutom, i sve prepecite u tiganju.
Otopite margarin u tiganju, dodajte žalfiju, beli luk, vino, zamrznuto povrće, i sve dinstatjte oko 10 minuta.
Servirajte povrće i meso zajedno na plitkom tanjiru, uz italijanski kjanti i neku romantičnu kanconu Erosa Ramacotija, na primer, ali pre toga pogledajte video:
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti