• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOLAZE I POLJACI? Prvi diskont obuće i odeće stiže u Srbiju

Izvor mondo.rs Izvor retailsebia.com

Srpsko tržište se otvara i za konkurenciju među diskontima odevnih predmeta, obuće i malih stravi za domačinstvo. Diskontni maloprodajni trgovinski lanac Pepco iz Poljske uskoro otvara svoje prve prodavnice.

 Poljski lanac Pepco stiže u Srbiju Izvor: Screenshot/

Diskonteri u Srbiji uskoro dobijaju velikog konkurenta. Posle najava da bi i na srpsko tržište mogao kao konkurencija Lidlu da dođe prehrambeni diskontni lanac Eurospin, sad se konkurencija najavljuje i u domenu gde je u Srbiji tržište veoma tanko – diskontima odeće i obuće.

Poljski lanac Pepco planira da uskoro i zvanično uđe na srpsko maloprodajno tržište, najavljuje Ritejl Srbija (RetailSerbia).

Možda će vas zanimati

Pepco već više od godinu dana radi na uspostavljanju svog tima u Srbiji, dok se u narednih nekoliko meseci očekuje i otvaranje prvih prodavnica.

Kompanija se nekoliko poslednjih godina već nalazi na tržištu Slovenije, Hrvatske i Bugarske, Rumunija, Slovenije i Mađarske.

Zajedno sa matičnom Poljskom ima 1.600 diskont prodavnica u kojima prodaje odeću, obuću, stvari za kuću i baštu, igračke i ukrasne predmete. Ukupno 3.800 proizvoda iz 30 grupa.

Pepco zapošljava 16.000 radnika i nalazi se u vlasništvu južnoafričke grupacije Steinho International Holdings, koja na srpskom tržištu posluje sa Emeceta (Emmezeta) robnim kućama u Beogradu, Čačku i Nišu.

Kompanija Pepco trenutno gradi najveći logistički centar u Mađarskoj u koji će investirati više od 80 miliona evra, piše RitejlSrbija.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

RAJKO

nalazi se u vlasništvu južnoafričke grupacije Steinho International Holdings, koja na srpskom tržištu posluje sa Emeceta (Emmezeta) robnim kućama u Beogradu, Čačku i Nišu. S obzirom da je u Emmezezi najskuplje, u odnosu na istu robnu kuću u Evropi, gde je i standard VEĆI, neće nam ništa jeftinije biti.

Slucajno videh vest

@RAJKO Prosle godine u Rumuniji sam bila u Pepco radnji i nakupovala neverovatno lepe i jeftine stvarcice. Izdvojila bih decije majicice i bodice, za 200-250 dinara bukvalno. Ima i skupljih, ali ne nesto preterano. Takodje, staklene case, kancelarijski i skolski pribor, kuhinjska pomagala, itd. a cene jeftinije neho kod kineza. Bas sam se odusevila. Za odrasle je bila manja ponuda.

special image