• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRODAJE SE CELA KUĆA U SRBIJI ZA 1.554 EVRA: Uz nju se dobija i dvorište od 2 ARA! Evo kako možete da je kupite!

Autor Aleksandar Nastevski

Sama kuća ima 47 kvadrata.

 srbija prodaja kuca oglas 1500 evra  Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju za 28 nekretnina u 11 opština i sedam gradova u Srbiji. Najmanje novca traže za kuću u Bajmoku kod Subotice, koja košta samo 1.554 evra

Možda će vas zanimati

Naime, radi se o staroj i oronuloj kući koja ima 47 kvadrata, ali u ovu cenu "ulaze" i pomoćna prostorija od 11 kvadrata kao i dvorište od gotovo dva ara.

Pomenuta kuća je okružena drugim, mahom novim i sređenim kućama, a nalazi se u Trumbićevoj ulici, gotovo u centru Bajmoka.

"Za 33 evra po kvadratu vredi razmisliti, s obzirom na to da uz kuću idu lep plac i pomoćna prostorija", kaže Milan K. iz Bajmoka, koji živi nedaleko od kuće oglašene na prodaju.

"Iskreno, ima već decenija, a možda i više da u toj kući niko ne živi, sem pokoji beskućnik koji se u nju skloni. Svi bi voleli da se to proda i da neko raskrči i uredi taj plac jer postaje izvor zaraze, a mi ne možemo ništa."

Možda će vas zanimati

Slično misle i druge komšije imanja u bajmočkoj Trumbićevoj ulici, koje se nadaju da će neko u povoljnoj računici naći interes da kupi kuću. Ona je u vlasništvu države, u čijim "rukama" je, prema saznanjima, odavno. Verovatno zbog prethodno nerešenih vlasničkih odnosa.

"Makar da je novi vlasnik sruši ili obnovi, da napravi magacin ako ništa drugo, samo da redovno kosi travu i da se tu ne legu pacovi i miševi, sa kojima i mi posle muku mučimo", kaže komšinica Eržika i dodaje:

"Naša ulica, u kojoj je i kuća oglašena za prodaju, izlazi pravo na školu i pijacu, u centar sela... Inače, cena nekretnina i u Bajmoku skače i ovo je stvarno povoljno. Svi navijamo da dobijemo novog komšiju i da se ovo ruglo sredi."

Da biste učestvovali u javnom nadmetanju za državne objekte koje je ponudila Republička direkcija za imovinu, svi zainteresovani do 31. maja treba da pošalju pisane ponude i da uplate depozit.

Za nekretninu u Bajmoku depozit je 154 evra. Otvaranje pristiglih ponuda zakazano je za 3. jun.

(MONDO/Novosti)

Pročitajte i OVO

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djura

Zanima me kuca

Help

Treba mi ususkana kucica(ne mora da ima komsiluk) sa zatvorenim pomoćnim prostorijama.Može sa strujom i vodom.Do 100km od Bg,Nsad,Subotice.Počinje mi ostavinska ,ulagao 20god a sad ce snajke da dele tuđu muku(nisu skoro nikad kročile na imanje).Bolje da nosim(svoje) da ne delim i motornu testeru i frizider sa braćom(sakrivenu u ženine suknje) i turbo manikir/pedikir snajkama...Hvala

Zoki Zorule

To je toliko dobra kuca i lokacija da niko nece da kupi ni za 1,5K evrica. Nije cudno, uopste.

special image