• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVO DEDINJE KRAJ BEOGRADA! Raste pomama za ovim kućama, a SKAČE i cena - jedna košta skoro pola miliona evra!

Autor Nevena Davidović

Velika pomama za kućama na Avali.

 oglas Izvor: Halo Oglasi/Mondo/Uroš Arsić

U poslednje vreme Avala postaje sve traženija destinacija među kupcima nekretnina. Zbog svoje lokacije postala je utočište za one koji žele da pobegnu od gradske buke i gužve. Dobra povezanost sa javnim prevozom, blizina pretonici i prelepa priroda čine da parče zemlje na ovoj planini vredi sve više.

Avala je širi pojam, pa tako variraju i cene kuća. Ipak, podno te planine izgrađene su kuće vredne kao dobri stanovi ili kuće u Beogradu.

Na jednom od sajtova za oglašavanje nekretnina objavljen je oglas u kom se navodi da se prodaje vila blizu Avale sa unutrašnjim bazenom. Reč je objektu od 337 metara kvadratnih smešten na placu od 4 ara. Kako se navodi u opisu oglasa, vila se nalazi na izuzetno mirnoj lokaciji sa divnim pogledom.

Izvor: Halo Oglasi/screenshot

Kuća se prodaje u trenutnom stanju. Poseduje i unutrašnji bazen dimenzija 8m x 4m x 1,8m. Objekat poseduje dva priključka za struju i jedan priključak za vodu. Postoji i prostor koji još nije završen. Cena ove vile je 270.000 evra.

Još jedan oglas objavljen je na ovom sajtu, a reč je o vili na Trešnji. Kako navodi oglašivač radi se o hitnoj prodaji. Reč o objektu od 204 metara kvadratnih koji poseduje podno grejanje. Vila je smeštena na placu od 31,81 ar. Prodavac navodi da poseduje i bazen, saunu i letnjikovac. Glavna kuća se sastoji od podruma i prizemlja, dok kuća za goste funkcioniše kao apartman. Objekat je opremljen sistemom video nadzora. Na imanju postoji i voćnjak sa 40 stabala različitog voća. Cena imanja sa svim objektima iznosi 399.000 evra.

Izvor: halo nekretnine/screensot

Nedavno smo pisali o luks vili koja se prodaje u opštini Savski venac, na Dedinju. Zdanje od hiljadu kvadrata prodaje se po ceni od neverovatnih 3.399.999 evra. U oglasu koji se pojavio i na društvenim mrežama navodi se da ova prelepa vila u mirnom kraju Dedinja građena je po nacrtima američkog arihtekte. 

Vila ima tri nivoa i potkrovlje, 15 soba od čega je pet spavaćih, šest kupatila, dva fiajea i garažu od čitavih 90 kvadrata. Vila poseduje i lift i opremljena je nameštajem iz inostranstva.

Velika je potražnja i za kućama na jednoj od omiljenih planina naših turista. Nedavno je jedan oglas pobrojao velike simpatije korisnika društvenih mreža, a radi se o kući sa tri apartmana na Kopaoniku. Zanimljivo je to što prihvata stan u Kragujevcu ili vozilo u vrednosti do 50.000 evra, a ostatak da bude isplaćen u kešu. Njegova kuća ima tri sprata, tri nezavisna apartmana, plac koji se prostire na četiri ara i cela kuća košta 250.000 evra. Kuća se nalazi do samog puta, preko puta poznatog hotela. Grejanje je etažno (radijatorsko), podno i pomoću kamina.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:30
VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Senad

Moram ovako javno da kažem da se meni to ne sviđa, kada sam pravio vilu na Avali, maltene je bila netaknuta pririroda, moja porodica i ja smo imali svoj kutak za bekstvo iz grada i uživanje u prirodi, ali i brz povratak u grad kad obaveze pozovu. Međutim sad sam primoran da prodam vilu, jer je postala gužva, napravljeno je čitavo naselje, da ne kažem grad, priroda je uništena a sve neki sumnjivi tipovi, da ne kažem kriminalci grade. Tako da sam, nažalost, primoran da pravim novu vilu na nekom mirnijem mestu.

Nik

@Senad Pravda za čoveka sa vilom.. Dođi bre na Karaburmu, sve fin komšiluk..

Zirko

Ja sam ovom blizu Avale ponudio 250k. Rekao mi na telefonu ni bratu nebi prodao ispod 270k! Neki tezak slucaj!

special image