• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAPA ZEMALJA KOJE NISU ODOBRILE SRAMNU REZOLUCIJU UN! "Zalagale su se za istinu, uprkos političkom pritisku"

Autor Uroš Matejić

Arno Gujon objavio mapu slobodnih i suverenih zemalja koje su se zalagale za istinu i usprotivile se sramnoj rezoluciji.

 UN Izvor: Instagram/Budućnost Srbije/X/Arno Gujon

Sramna rezolucija o Srebrenici usvojena je danas na sednici Generalne sednice Ujedinjenih nacija sa 84 glasa za, 19 glasova protiv, dok je 68 zemalja bilo uzdržano, glasova protiv i uzdržanih ukupno je bilo 87.

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju, inače političar francuskog porekla, Arno Gujon, reagovao je na svom zvaničnom "X" nalogu na usvajanje predloga sramne rezolucije o Srebrenici. On je objavio mapu slobodnih i suverenih zemalja koje su se zalagale za istinu i usprotivile se sramnoj rezoluciji, uprkos ogromnom političkom pritisku vodećih zapadnih zemalja.

"Ovo je mapa slobodnih i suverenih zemalja koje su se zalagale za istinu i koje NISU odobrile kontroverznu rezoluciju UN o Srebrenici uprkos ogromnom političkom pritisku vodećih zapadnih zemalja. Hvala vam dragi prijatelji!", poručio je Arno Gujon.

Podsetimo, samo 43 odsto zemalja u svetu je glasalo za nametnutu rezoluciju o Srebrenici, dok je 57 bilo protiv ili uzdržano!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:37
Palibrk: Glavni cilj im je satanizovanje srpskog naroda, ali ovoj sili polako dolazi kraj
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/U. M.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 119

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drage komšije

Teraćemo se do sudnjeg dana!!

Radoje

Mislim da će ukinuti Srpsku a onda će ukinuti i Srbiju. Samo predsednik može da nas spase.

Đura

Ne znam zašto mi uvek vodimo borbe za koje unapred znamo da su izgubljene. Da li nas veliki saveznik tera na to? Pravi diplomata bi prišao ovim zapadnim silama, sarađivao sa njima, menjao rezoluciju i predstavio je kao nebitno parče papira što ona i jeste. Muka mi je više da slušam gluposti o ratnoj odšteti jer Srbiju niko nigde i ne pominje, a u presudi iz Haga se jasno kaže da Srbija nije odgovorna za genocid, a i moje je mišljenje da ga nije ni bilo. Šta nas briga šta će o nama da misle političari u zapadnim zemljama, kao da su dosad mislili nešto dobro? A ovo do običnog naroda na zapadu neće ni doći. Oni i tako za balkan, pa i za celu istočnu evropu misle da su zaostali. Samo se mi tripujemo da je ovo nešto bitno.

special image