• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDITERANSKI RAJ, A SOBA ZA DVE NEDELJE KOŠTA 100 €! Ovo su najjeftinije ponude za letovanje na Siciliji u avgustu 2023!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Evo koliko košta najjeftinije letovanje na Siciliji u avgustu 2023, last minute ponude!

 Najjeftinije letovanje na Siciliji avgust 2023 Izvor: YouTube/TheGlobalExpats

Ako još uvek niste isplanirali letovanje za avgust 2023, istražili smo popularnu destinaciju - u pitanju je Sicilija. Za sve koji planiraju u poslednjem trenutku, evo koliko košta letovanje na Siciliji u avgustu 2023!

Ako ćete sami rezervisati smeštaj, sajtovi koji nude hotele ili apartmane na Siciliji imaju vrlo pristupačne cene, mada je dostupnost ograničena. Dvoje odraslih može da iznajmi jednosobni stančić u gradu Ajdone za samo 200€, na dve nedelje - to je 100€ po osobi! Cene se dalje kreću naviše, pa dve nedelje za dvoje u gradu Gramikele košta oko 60.000 dinara, odnosno nešto manje od 500€. Ali, računajte da je cena viša jer morate da platite i prevoz do tamo.

Last minute ponude turističkih agencija za Siciliju u avgustu 2023. su relativno povoljne, pa tako čak 11 noći avionom po osobi košta od 780€, sa polaskom već 7. avgusta.

Polazak 11. avgusta, uz deset noćenja i let avionom, kreće se od oko 875€ po osobi. U pitanju su hoteli sa po tri zvezdice i polupansion, dok ista vrsta aranžmana u hotelu sa četiri zvezdice košta oko 1.300€.

Krajem avgusta, cene postaju povoljnije, pa polazak 26. avgusta uz 11 noćenja i put avionom košta 1.300€ po osobi. U pitanju je sicilijanski grad Ćefalu, noćenje sa doručkom u hotelu u kojem su ležaljke i suncobrani besplatni.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:13
NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu, i nije samo ova 3 mesta. Opcija koliko hoćeš, ali svakako preporuka da se uzme Rent a car i obilazi. Catania nije loša ni skupa opcija za odabrati za bazu jer je odlično povezana sa celim jugom i istokom a tu ima itekako šta da se vidi...

balkanboy

Da budemo realni. Ajdone nije grad, nego selo udaljeno 50+ km od mora. Pa navedena cena smestaja nije relevantna za turiste koji idu na letovanje...

Anica

Prelep gradić Ćefalu i letovanje u njemu je vrh.

special image