Savršeno jednostavan recept koji će vas oduševiti.
Servirajte je uz rižoto!
Sastojci:
4 skuše
limun
ruzmarin
so
maslinovo ulje
belo vino
Preliv:
7-8 čenova belog luka
peršun
limunov sok
maslinovo ulje
so
Priprema:
Skuše očistiti, oprati, pokapati limunovim sokom i posru solju i ruzmarinom. Poređati u u pleh obložen folijom i nauljen, pa još malo zaliti uljem. poređati nekoliko kriški limuna po ribi, pa pokriti folijom. Peći na 200 stepeni C desetak minuta. Otvoriti foliju, pa svaku ribu zaliti sa kašikom, dve belog vina i preliti uljem u foliji. Peći još 15-20 minuta. Proveriti da li su dobile lepu rumenu boju. Napraviti preliv od navedenih sastojaka i sipati ga u unutrašnjost ribe i zaliti preko, sa obe strane.
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu