Isprobajte ovaj jednostavan recept za ukusnu piletinu sa maslinama.
Sastojci:
100 mililitara paradajz pelata
Kašičica sušenog origana
Kašičica sušenog bosiljka
Tri pileća bela mesa, presečena na polovine
Soli i bibera po ukusu
12-15 zelenih maslina isečenih na kolutiće
12-15 crnih maslina isečenih na kolutiće
Dva paradajza, isečena na kockice
Crni luk, isečen na tanke kolutove
Dve kašike maslinovog ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U manjoj činiji pomešajte pelat, origano i bosiljak, pa utrljajte u piletinu. Piletinu složite u vatrostalnu činiju, posolite i pobiberite po ukusu.
Na meso poređajte isečene masline, paradajz i luk, prelijte maslinovim uljem i pecite 35 do 40 minuta, ili dok meso ne porumeni. Služite toplo.
Janis nacrtao, četiri heroja donela pobedu: Kad je srce kao planina, a Deda na terenu - Barsa nema šanse!
Partizanov poziv za plej-of Evrolige! Željku se isplatilo čekanje, dobio je igrača za velika dela
Drama sezone u ABA ligi, Zvezda i Partizan pali sa vrha: Lider se u Železniku vratio iz mrtvih i pobedio!
"Kakva trica Dejana Davidovca": Hrvatski komentator u transu zbog Zvezdinog koša za pobedu protiv Barse
Ovaj menjač plaši i iskusne vozače, mnogi ne znaju koliko je moćan: DSG je hirurški precizan, smanjuje potrošnju goriva