Iznenadite ukućane i pripremite ovaj brzi specijalitet za doručak.
Oduševićete ih!
Sastojci:
600 g lisnatog testa
1 žumance
Fil:
24 komada čeri paradajza
240 g bebi mocarele
6 kačičica suvog bosiljka
so
Priprema:
Lisnato testo rastanjiti i iseći na 6 krugova. Testom obložiti plitke kalupe za mini tartove i premazati žumancetom. Na svaki staviti po 4 čeri paradajza i po 40 g oceđene bebi mocarele. Posuti sa po 1 kašičicom začina i staviti u rernu, prethodno zagrejanu na 180 stepeni C, da se peku otprilike 10-15 minuta. Služiti toplo.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina