Iznenadite ukućane i pripremite ovaj brzi specijalitet za doručak.
Oduševićete ih!
Sastojci:
600 g lisnatog testa
1 žumance
Fil:
24 komada čeri paradajza
240 g bebi mocarele
6 kačičica suvog bosiljka
so
Priprema:
Lisnato testo rastanjiti i iseći na 6 krugova. Testom obložiti plitke kalupe za mini tartove i premazati žumancetom. Na svaki staviti po 4 čeri paradajza i po 40 g oceđene bebi mocarele. Posuti sa po 1 kašičicom začina i staviti u rernu, prethodno zagrejanu na 180 stepeni C, da se peku otprilike 10-15 minuta. Služiti toplo.
"Dok sam živ, plakaću za njima": Goran Vesić kroz suze objasnio zašto podnosi ostavku (Video)
Zvezda od dominacije do problema u Pioniru: Trojkaška rapsodija, drama i pobeda u derbiju kola!
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Dominacija Partizana u Železniku: Ubedljiva pobeda za 7-0, razigrao se i Vašington
Goran Vesić podnosi ostavku!