Sastojci:
75 ml kiselog mleka
3 kašike ulja
1 kašika sveže ceđenog limunovog soka
2 belanceta
1/2 kašičice ekstrakta vanile
225 g brašna
150 g šećera
2 kašičice praška za pecivo
1/4 kašičice soli
1 kašičica narendane limunove kore
100 g malina
Priprema:
Zagrejati rernu na 200 stepeni C i podmazati kalupe za mafine. Pomešati jogurt, ulje, sok od limuna, belanca i ekstrakt vanile. U posebnoj činiji izmešati brašno, šećer, prašak za pecivo, so i limunovu koru. Sjediniti tečne i suve sastojke i dobro izmešati. Lagano dodati maline i sipati u kalupe (napuniti do 2/3). Peći oko 15-17 minuta, pa ohladiti i služiti.
Vezenkov zabija nož u leđa Bugarima: Bomba u Eurobasket 2025, MVP Evrolige menja reprezentaciju?
Priveden bivši košarkaš Partizana i reprezentacije: Optužen za nasilje u porodici!
Mondo ukrštenica za 23. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Zašto je Emir Kusturica promenio veru i postao Nemanja? Prozvali ga izdajnikom, a zbog istine su zanemeli svi
Stižu važna pojačanja iz Evrolige: Srbiji pomaže jedan od najboljih, a Bosni i Hrvatskoj dolaze igrači Reala