Ako tražite recept za ukusnu toplu salatu, predlažemo vam ovu verziju sa karfiolom!
Za ljubitelje povrća, imamo još super recepata - evo kako se prave musaka od tikvica i zapečeni karfiol!
Sastojci:
Jedan karfiol
100 grama suvog grožđa
100 grama lešnika
200 grama spanaća
Kari u prahu
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
Karfiol razdvojite na cvetove, stavite na pleh obložen papirom za pečenje, prelijte maslinovim uljem i pospite karijem. Zapecite u rerni dok ne postane mek, a ivice dobiju tamnu boju.
Suvo grožđe potopite u toplu vodu da bi nabubrilo, spanać prodinstajte u tiganju. Pomešajte pečeni karfiol, oceđeni spanać i suvo grožđe, pospite lešnicima i začinite solju, biberom i maslinovim uljem. Poslužite toplo!
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Mondo ukrštenica za 23. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!