Sastojci:

200 g kineskih rezanaca

200 g šampinjona

2 čena belog luka

100 g šargarepe

200 g tikvica

200 g praziluka

100 g spanaća

1 dl ulj

1 dl sojinog sosa

1 kašičica đumbira u prahu

1 kašičica začina C

Priprema:

Praziluk i tikvice iseći na tanke rezance, a šampinjone na listiće. Šargarepu narendati i kratko blanširati. Skuvati rezance (da budu "al dente") u neposoljenoj vodi, ocediti ih i ostaviti na toplom mestu. Na zagrejanom ulju u dubljem tiganju ili voku kratko ppropržiti iseckan beli luk i šargarepu, pa istresti preko rezanaca. U istu posudu dodati malo ulja, propržiti praziluk i tikvice, pa takođe istresti preko rezanaca. Šampinjone i spanać takođe propržiti, pa dodati rezancima. Na kraju dodati đumbir, sojin sos i začin C, promešati, pa vratiti u tiganj ili vok i još kratko zagrejati.