Sastojci:
200 g kineskih rezanaca
200 g šampinjona
2 čena belog luka
100 g šargarepe
200 g tikvica
200 g praziluka
100 g spanaća
1 dl ulj
1 dl sojinog sosa
1 kašičica đumbira u prahu
1 kašičica začina C
Priprema:
Praziluk i tikvice iseći na tanke rezance, a šampinjone na listiće. Šargarepu narendati i kratko blanširati. Skuvati rezance (da budu "al dente") u neposoljenoj vodi, ocediti ih i ostaviti na toplom mestu. Na zagrejanom ulju u dubljem tiganju ili voku kratko ppropržiti iseckan beli luk i šargarepu, pa istresti preko rezanaca. U istu posudu dodati malo ulja, propržiti praziluk i tikvice, pa takođe istresti preko rezanaca. Šampinjone i spanać takođe propržiti, pa dodati rezancima. Na kraju dodati đumbir, sojin sos i začin C, promešati, pa vratiti u tiganj ili vok i još kratko zagrejati.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti