![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Sastojci:
1 pakovanje kanelona
500 g svežeg sira
2 dl masnije kisele pavlake
4 jajeta
so
500 g tikvica
parmezan
Bešamel:
1 l mleka
2 dl vode
100 g putera
3 kašike oštrog brašna
1 kocka za pileću supu
1 kesica parmezana
muskatni oraščić
Priprema:
Napraviti bešamel od navedenih sastojaka. Izmešati sir, jaja, iseckane tikvice i pavlaku. Napuniti kanelone (ne kuvati ih prethodno). Dno vatrostalne posude premazati puterom i bešamelom, pa poređati kanelone. Preliti bešamelom i posuti rendanim parmezanom. Peći u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C, otprilike pola 45 minuta.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
Završen protest studenata u Kragujevcu: Petnaestočasovne blokade pod nazivom "Sretnimo se na Sretenje"