![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Sastojci:
150 g putera
250 g digestiv keksa
200 g žutog šećera
300 g putera od kikirikija
1 kašičica ekstrakta vanile
Ostalo:
50 g iseckane čokolade
50 g iseckanog kikirikija
50 g iseckanog oraha
Priprema:
Obložiti pleh papirom za pečenje (neka papir ide preko ivica). Staviti puter u veliki tiganj i ostaviti da se polako topi na niskoj temperaturi. Usitniti digestiv keks i pomešati sa šećerom. Sjediniti mešavinu keksa i šećera sa puterom od kikirikija i ekstraktom vanile, pa umešati u rastopljen puter. Mešati dok se ne dobije ujednačena smesa. Izliti u pripremljen pleh, poravnati i dobro pritisnuti rukama ili kašikom. Preko posuti iseckanim orasima, kikirikijem i čokoladom i staviti u frižider da se smesa dobro stegne i ohladi. Pažljivo izvaditi, zajedno sa papirom, iz pleha. Ukloniti papir, pa seći na kocke.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Manje smo kukali, ružno je da se tako omalovažava": Zvezdin MVP Filip Petrušev traži više poštovanja
"Kukanje i plakanje pre utakmice, opet će skretati pažnju sa ovoga": Nedović rekao samo jedno posle derbija