Sastojci:

150 g putera

250 g digestiv keksa

200 g žutog šećera

300 g putera od kikirikija

1 kašičica ekstrakta vanile

Ostalo:

50 g iseckane čokolade

50 g iseckanog kikirikija

50 g iseckanog oraha

Priprema:

Obložiti pleh papirom za pečenje (neka papir ide preko ivica). Staviti puter u veliki tiganj i ostaviti da se polako topi na niskoj temperaturi. Usitniti digestiv keks i pomešati sa šećerom. Sjediniti mešavinu keksa i šećera sa puterom od kikirikija i ekstraktom vanile, pa umešati u rastopljen puter. Mešati dok se ne dobije ujednačena smesa. Izliti u pripremljen pleh, poravnati i dobro pritisnuti rukama ili kašikom. Preko posuti iseckanim orasima, kikirikijem i čokoladom i staviti u frižider da se smesa dobro stegne i ohladi. Pažljivo izvaditi, zajedno sa papirom, iz pleha. Ukloniti papir, pa seći na kocke.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.