Vreme je za zimnicu, ne propustite da probate ajvar bez pečenja i ljuštenja paprika, kao i marmeladu za dijabetičare.
Sastojci:
1 kg krušaka
125 ml belog vina
1 kg šećera
2 kašike soka od limuna
na vrh noža cimeta
Priprema:
Kruške oprati, oljuštiti i očistiti od semenki i peteljki. Tako pripremljene kruške iseći na komadiće i zakuvati sa vinom. Ostaviti da se ohlade, pa pomešati sa šećerom. Ponovo staviti da se kuva, pa dodati sok od limuna i cimet. Kad provri, kuvati još četiri minuta. Sipati odmah u sterilisane tegle i zatvoriti.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Vi zadnji derbi računate kao poraz? Baš lepo": Obradović reagovao na pomen osam neuspeha protiv Zvezde u nizu
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Predrag Mijatović u Fudbalskom savezu Srbije! Čeka ga važna funkcija u vrhu organizacije