Ako se hranite dijetalno ili pazite na liniju, probajte i naš recept za marmeladu bez šećera i Dukan čizkejk.
Sastojci:
2,5 šolje od 250 ml zobenih pahuljica
1/2 šolje od 250 ml oljuštenih i blanširanih badema
1/2 šolje od 250 ml oljuštenih i blanširanih lešnika
1/3 šolje od 250 ml meda
1/4 šolje od 250 ml pirinčanog slada (sirup)
1 šolja od 250 ml suvog voća (brusnice, kajsije...)
1 šolja od 250 ml pirea od jabuka
1/2 kašičice cimeta
Priprema:
Bademe i lešnike krupnije iseckati, kao i suvo voće po izboru. Sve sastojke dobro izmešati i staviti u manji pleh (20x30 cm) obložen papirom za pečenje. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 165 stepeni C, otprilike pola sata. Ohladiti i iseći na pločice.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
"Ako nas ne motiviše Zvezda, ne znam ko će": Žocova poslednja poruka pred derbi!