Ne morate satima da "petljate" u kuhinji da biste spremili ukusan obrok, a dokaz za to je ova brza i ukusna večera!
Sastojci:
Tri pileća filea
So i biber po ukusu
100 grama spanaća
150 grama krem sira
Kašika soli
100 grama kačkavalja
Tri žumanca
Priprema:
Pileći file rasecite po dužini, ali ne od ivice do ivice, već samo po sredini, kako biste praktično dobili udubljenje u koje ćete kasnije staviti nadev. Meso posolite i pobiberite po ukusu, a zatim ga propržite na ulju da dobije zlatnu boju.
Zatim ga izvadite i stavite na ubrus da se ocedi, a u međuvremenu u istom tiganju na ulju propržite spanać koji ćete posoliti i pobiberiti. Propržen spanać spojite sa krem sirom, posolite, izmešajte, pa kašikom stavite u udubljenja koja ste napravili na mesu.
Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 20 minuta, a zatim odozgo narendajte kačkavalj. Takođe, na svaki pileći file u sredinu stavite po jedno žumance, pa zapecite u rerni još oko pet do deset minuta na istoj temperaturi.
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Ovo je trenutak da njemu odgovorim, kome nije jasno objasniću opet": Željko se naljutio, Partizan je oštećen
"Gde ide ABA liga sa ovakvim suđenjem? Partizan će da stavi prst na čelo": Mijailović podigao glas zbog grešaka
Uroš Blažić pretučen u zatvoru u Smederevu: Ubica iz Mladenovca stupio u štrajk glađu
Crvena zvezda hoće licencu Evrolige! Željko Drčelić otkrio detalje, na tome se već radi
Crvena zvezda bez petorice u Evroligi: Sferopulos progovorio o problemima, ima 11 igrača na raspolaganju