Potrebno vam je svega nekoliko minuta da pripremite ovu piletinu za pečenje, a ubrzo ćete iz rerne izvaditi veoma ukusan obrok!
Sastojci:
Četiri pileća filea
So i biber po ukusu
45 grama prezli
50 grama rendanog parmezana
Kašika maslinovog ulja
Kašika sveže iseckanog peršuna
Čen belog luka
Kašika senfa
Priprema:
Zagrejte rernu na 230 stepeni.
Poređajte piletinu na pleh obložen aluminijumskom folijom, pa odozgo pospite so i biber.
U posudi pomešajte prezle, parmezan, maslinovo ulje, peršun i iseckan beli luk. Na svaki komad piletine namažite malo senfa, pa odozgo pospite mešavinu sa prezlama.
Pecite dok piletina ne bude gotova, 15-20 minuta.
Poslužite uz neku salatu.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!