Potrebno vam je svega nekoliko minuta da pripremite ovu piletinu za pečenje, a ubrzo ćete iz rerne izvaditi veoma ukusan obrok!
Sastojci:
Četiri pileća filea
So i biber po ukusu
45 grama prezli
50 grama rendanog parmezana
Kašika maslinovog ulja
Kašika sveže iseckanog peršuna
Čen belog luka
Kašika senfa
Priprema:
Zagrejte rernu na 230 stepeni.
Poređajte piletinu na pleh obložen aluminijumskom folijom, pa odozgo pospite so i biber.
U posudi pomešajte prezle, parmezan, maslinovo ulje, peršun i iseckan beli luk. Na svaki komad piletine namažite malo senfa, pa odozgo pospite mešavinu sa prezlama.
Pecite dok piletina ne bude gotova, 15-20 minuta.
Poslužite uz neku salatu.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Ubedljiva pobeda Zvezde pred Barselonu: Evrogol Maksimovića obeležio derbi na Marakani
Partizan posle drame do šeste uzastopne pobede: VAR provere, penali, haos na terenu i tri boda za crno-bele
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Milojević se naljutio zbog Lalatovićeve izjave: Čekamo sad Tramp da pobedi, da nam i on pomogne
Vladan Milojević se ne plaši Barselone: Je l' znate vi kakav je ovo uspeh za srpski fudbal?!