Nije potrebno da idete po skupim restoranima da biste jeli ukusnu hranu.
Ovaj recept je specifičan po tome što se pravi brzo i lako, dok po ukusu mislite da se krčkao bar tri, četiri sata.
Napravite svinjska rebra sa medom i belim lukom kao profesionalni kuvar!
Satojci
3 kašike meda
1 kg svinjskih rebara
1 glavica belog luka
so, biber
začin po želji
Priprema
Isecite svinjska rebra na komade, posolite i pobiberite po želji, dodajte suve začine po želji. Nauljite tepsiju i položite rebra, natrljajte ih belim lukom, izgnječite ga i stavite u rebra, nakon toga ih premažite medom.
Zagrejte rernu na 250 stepeni, pokrijite aluminijumskom folijom tepsiju i pecite rebra bar 30 minuta.
Posle pola sata skinite foliju, smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite još pola sata.
Nakaon toga ručak je spreman!
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Vi zadnji derbi računate kao poraz? Baš lepo": Obradović reagovao na pomen osam neuspeha protiv Zvezde u nizu
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Predrag Mijatović u Fudbalskom savezu Srbije! Čeka ga važna funkcija u vrhu organizacije
Jelena Tanasković podnela ostavku: Bila vršilac dužnosti direktorke "Infrastruktura železnice Srbije"