![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ako volite špagete, sigurno tražite dobar recept za brzi ručak ili večeru.
Ovaj aromatični recept za špagete sa kobasicom i maslinama će vas oduševiti! Špagete bi po "pravilu" trebalo pripremati uz sos koji nije kremast i ne sadrži pavlaku, da se ne bi zalepili i pretvorili u zgrudvanu smesu. Uz ovaj sos, ostaće baš kako treba!
Ne propustite ni ove italijanske recepte - brza pasta salata, i zimska testenina za jači imunitet!
Evo kako da pripremite brze i ukusne špagete!
Sastojci:
400 grama suvih špageta
200 grama vaše omiljene kobasice
Šaka maslina
Čen belog luka
Pola crnog luka
Maslac
Parmezan (ili drugi tvrdi sir)
Peršun
Priprema:
Špagete obarite u posoljenoj vodi po uputstvu s pakovanja.
Kobasicu isecite tanko i propržite u tiganju, dodajte sitno seckani crni i beli luk. Dodajte kašiku i po maslaca, i pustite da se dobro pomeša sa sastojcima. Pred kraj dodajte masline.
Izmešajte sa oceđenim špagetima, pospite parmezanom i peršunom i poslužite toplo.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Manje smo kukali, ružno je da se tako omalovažava": Zvezdin MVP Filip Petrušev traži više poštovanja
"Pakao i košarkaška Nigerija": Zoran Savić objavio snimak posle poraza Partizana u finalu Kupa