Testenina je uvek zgodan izbor ako želite da spremite brzo jelo, a bukovače su glavna zvezda ove paste sa povrćem i pršutom!
Ako volite testeninu, pročitajte i najbolji recept za lazanju i naučite da spremite original italijansku karbonaru!
Sastojci:
400 grama suve testenine
Jedan praziluk
200 grama bukovača
Dva čena belog luka
Dva šnita pršute
Šaka maslina
Kašika maslaca
250 mililitara pavlake za kuvanje
So, biber
Parmezan
Priprema:
Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja, isecite praziluk, pečurke i beli luk, a masline prepolovite.
Propržite najpre kockice pršute na maslacu, pa dodajte povrće i sačekajte da omekša. Dodajte pavlaku za kuvanje i pustite da krčka oko pet minuta. Začinite solju i obilno pobiberite, pa servirajte dok je još toplo, posuto parmezanom.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Prvo oglašavanje Čede Jovanovića o razvodu: "Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, ja sam to doživeo "
Ovo je trudna verenica ubijenog Nikole iz Kaluđerice: Napadači pucali kroz prozor, čula se vriska i škripa guma
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!