Testenina je uvek zgodan izbor ako želite da spremite brzo jelo, a bukovače su glavna zvezda ove paste sa povrćem i pršutom!
Ako volite testeninu, pročitajte i najbolji recept za lazanju i naučite da spremite original italijansku karbonaru!
Sastojci:
400 grama suve testenine
Jedan praziluk
200 grama bukovača
Dva čena belog luka
Dva šnita pršute
Šaka maslina
Kašika maslaca
250 mililitara pavlake za kuvanje
So, biber
Parmezan
Priprema:
Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja, isecite praziluk, pečurke i beli luk, a masline prepolovite.
Propržite najpre kockice pršute na maslacu, pa dodajte povrće i sačekajte da omekša. Dodajte pavlaku za kuvanje i pustite da krčka oko pet minuta. Začinite solju i obilno pobiberite, pa servirajte dok je još toplo, posuto parmezanom.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!