Pasta je uvek dobar izbor ako tražite brz recept za ručak ili večeru, a ova verzija u kojoj je glavna "zvezda" dimljeni losos je kao iz restorana!
Sprema se veoma lako i nema mnogo sastojaka, ovo može da spremi i potpuni početnik! A ako volite testeninu, ne propustite i ove recepte - pikantne pene s povrćem i klasična karbonara.
Sastojci:
400 grama suve testenine
Dva jaja
100 grama dimljenog lososa
4 kašike milerama
Maslinovo ulje
Dva čena belog luka
Peršun
So, biber
Parmezan
Priprema:
Testeninu obarite al dente u ključaloj, dobro posoljenoj vodi. Losos isecite na kockice, a beli luk na listiće. Na maslinovom ulju propržite beli luk, pazite da ne potamni, pa mu dodajte oceđene, još uvek tople špagete. Sklonite s vatre i umešajte mešavinu jaja i milerama, pa brzo mešajte dva minuta, da se jaja ne bi skuvala, već da biste dobili svilenkasti sos. Dobro pobiberite, pospite rendanim parmezanom i peršunom i poslužite toplo.
Partizan nemilosrdan u ABA, gazi redom: Pukla stotka, crno-beli ne daju vrh tabele!
"Bilo je čudnih odluka...": Drčelić se oglasio nakon poraza Zvezde u Evroligi!
Partizan u ABA mora da dobije pojačanje: Željko mu našao ulogu, da ne bude prvi precrtan!
Zamenio Srbiju Bosnom i Hercegovinom, pa doživeo debakl 7:0! Košmarni debi Baždara za novu reprezentaciju
Smeštaj već od 1.200 dinara! Ova planina u Srbiji je pravi raj na zemlji, a idealna je za vikend odmor