Najlepše je pile koje se "lepi zaprste", kada mu je korica krckava i slasna, a iznutra je meko poput putera. Kako ga ispeći da se postigne i jedno i drugo.
Samo iskusni kuvari znaju za trik, a nerado ga dele sa drugima.Tajna je u neočekivanom sastojku, svojevrsnom "pacu" u koji treba potopiti meso pre pečenja.
"Da biste dobili krckavu i zlatnu koru prilikom pečenja piletine, treba je 40 minuta pre pečenja staviti u mešavinu soli i vode. Na litar vode razmuti se 50 g soli. Posle potapanja, kožu treba temeljno osušiti papirnim ubrusom i potom staviti u rernu da se peče. Na ovaj način će kora dobiti lepu zlatnu boju i postati hrskava, a samo meso će biti sočno i ukusno", otkrio je predavač u kulinarskoj školi "Chefshows by Novikov", Jane Peršin.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu