Oslić u "Toskana" miksu
Potrebno:
- 500 grama oslića u filetima
- so, biber
- oko 3 kašike prezli
- sok od jednog limuna
- grančica svežeg ruzmarina
- kašika timijana
- prstohvat origana
Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.
Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.
Na ulju propržiti "Frikom Toskana mix", dodati malo bibera i kus kusa.
Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetom hrskavog oslića.
U ovom jelu uživaju čak i oni koji ne vole ribu!
Pogledajte video:
Probajte i ove recepte:
Vezenkov zabija nož u leđa Bugarima: Bomba u Eurobasket 2025, MVP Evrolige menja reprezentaciju?
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu
Igrao za Zvezdu i rekao najskuplje "ne" u istoriji evro-košarke! Jedan čovek mu se sada smeje zbog 12 miliona