Oslic recepti Frikom zamrnuto povrce.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Ako (ne) volite ribu... (VIDEO)

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Kažu da ribu treba jesti barem tri puta nedeljno. Međutim, ne pridržavamo se svi toga. Nekima, na primer, riba nije ukusna. Ovo je recept za takve...

Oslić u "Toskana" miksu

Potrebno:

- 500 grama oslića u filetima

- so, biber

- oko 3 kašike prezli

- sok od jednog limuna

- grančica svežeg ruzmarina

- kašika timijana

- prstohvat origana

- kašičica belog luka u prahu

- Frikom Toskana mix

- 4 kašike kuvanog kus kusa

Prirpema:

Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.

Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.

Na ulju propržiti "Frikom Toskana mix", dodati malo bibera i kus kusa.

Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetom hrskavog oslića.

U ovom jelu uživaju čak i oni koji ne vole ribu!

Pogledajte video:

Osilić u Toskana miksu
Izvor: YouTube

Probajte i ove recepte:

Ako ste se zaželeli leta... (VIDEO)

I zdravo i ukusno? Može!

Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nego Kako!

Po pravilu je dva puta sedmicno.

Milos Mudrinski

@Nego Kako! Ja sam je jeo vjerovao ili ne 3 dana po 3 puta na dan obozavam j stalno je jedem

loader