Oslić u "Toskana" miksu
Potrebno:
- 500 grama oslića u filetima
- so, biber
- oko 3 kašike prezli
- sok od jednog limuna
- grančica svežeg ruzmarina
- kašika timijana
- prstohvat origana
Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.
Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.
Na ulju propržiti "Frikom Toskana mix", dodati malo bibera i kus kusa.
Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetom hrskavog oslića.
U ovom jelu uživaju čak i oni koji ne vole ribu!
Pogledajte video:
Probajte i ove recepte:
Ajzea Kenan je heroj, a Zvezda je tim za plejof: Pobeda crveno-belih, zvuk sirene doneo trijumf!
Biće proglašen Dan žalosti u Srbiji zbog masakra na Cetinju: Vlada sutra donosi odluku
Zvezda pokorila Španiju, sad neće mrdati iz Beograda: Mesec dana neće morati dalje od "Pionira"!
"Oni tuku, a sudije ne sviraju faulove, nemoguće je pobediti!": Trinkijeri pobesneo posle poraza u Evroligi
"Željko nam je pokazao snimak i to je preokrenulo sezonu": Džouns za MONDO otkrio detalje sa sastanka Partizana