Sastojci:
200 g kineskih rezanaca
200 g šampinjona
2 čena belog luka
100 g šargarepe
200 g tikvica
200 g praziluka
100 g spanaća
1 dl ulj
1 dl sojinog sosa
1 kašičica đumbira u prahu
1 kašičica začina C
Priprema:
Praziluk i tikvice iseći na tanke rezance, a šampinjone na listiće. Šargarepu narendati i kratko blanširati. Skuvati rezance (da budu "al dente") u neposoljenoj vodi, ocediti ih i ostaviti na toplom mestu. Na zagrejanom ulju u dubljem tiganju ili voku kratko ppropržiti iseckan beli luk i šargarepu, pa istresti preko rezanaca. U istu posudu dodati malo ulja, propržiti praziluk i tikvice, pa takođe istresti preko rezanaca. Šampinjone i spanać takođe propržiti, pa dodati rezancima. Na kraju dodati đumbir, sojin sos i začin C, promešati, pa vratiti u tiganj ili vok i još kratko zagrejati.