DOMAĆI RECEPT ZA ŠPAGETE, UKUSNIJE NEGO U RESTORANU: Savršeni ručak ili večera za manje od 15 minuta!

Zaboravite kupovni sos ili recepte za koje je potrebna čitava večnost!

Ako volite špagete, sigurno tražite dobar recept za brzi ručak ili večeru.

Ovaj aromatični recept za špagete sa kobasicom i maslinama će vas oduševiti! Špagete bi po "pravilu" trebalo pripremati uz sos koji nije kremast i ne sadrži pavlaku, da se ne bi zalepili i pretvorili u zgrudvanu smesu. Uz ovaj sos, ostaće baš kako treba!

Ne propustite ni ove italijanske recepte - brza pasta salata, i zimska testenina za jači imunitet!

Evo kako da pripremite brze i ukusne špagete!

Sastojci:

400 grama suvih špageta
200 grama vaše omiljene kobasice
Šaka maslina
Čen belog luka
Pola crnog luka
Maslac
Parmezan (ili drugi tvrdi sir)
Peršun

Priprema:

Špagete obarite u posoljenoj vodi po uputstvu s pakovanja.

Kobasicu isecite tanko i propržite u tiganju, dodajte sitno seckani crni i beli luk. Dodajte kašiku i po maslaca, i pustite da se dobro pomeša sa sastojcima. Pred kraj dodajte masline.

Izmešajte sa oceđenim špagetima, pospite parmezanom i peršunom i poslužite toplo.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.