Andžuli Mek iz Ouklanda kaže da je probala da smrša na sve moguće načine – od keto dijete, preko čajeva za mršavljenje, do ishrane koja podrazumeva veoma mali unos ugljenih hidrata, ništa nije davalo dugoročne rezultate.

Ova devojka, koja je sada svoje telo dovela do savršenstva i postala personalni trener, kaže i da je redovno vežbala u teretani, ali da se fokusirala na pogrešne vežbe, tako da nije postizala rezultate koje je želela.

"Baš kao mnogi ljudi, želela sam brze rezultate. I tako, umesto da potražim odgovarajući program, pokušavala sam da pronađem nešto besplatno onlajn", kaže Andžuli.

Sve dok nije upoznala svog sadašnjeg verenika u teretani, pa su počeli zajedno i da spremaju hranu koja je prilagođena baš njenom tipu tela, ova uporna devojka nije primećivala promene u svom izgledu.

Kaže da je počela da se hrani zdravo i da radi treninge snage, i to joj je pomoglo da potpuno transformiše svoj izgled. Dodaje i da ne brani sebi da se ponekad počasti omiljenim poslasticama, ali se uglavnom fokusira na "plan ishrane koji je zasnovan na kalorijama koje su mi potrebne da bih ostvarila svoje ciljeve".

Instagram/Screenshot/anjuli_fitforlife IG

Ona je izdvojila i pet kratkih saveta koje će pomoći ženama da napokon skinu višak kilograma.

- nemojte da se fokusirate samo na kardio treninge, važni su i treninzi snage

- hodajte više, neka vam cilj bude da napravite 10.000 koraka dnevno

- prestanite da zabranjujete sebi određene namirnice; gledajte da u 80-90 odsto slučajeva jedete cele namirnice, ali nemojte da branite sebi da pojedte nešto što vam se jede, samo pazite na ukupan unos kalorija

- postavite jasan cilj i budite strpljivi

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.