Bizarno!

SVAKE NEDELJE SUNČAM ANUS 15 MINUTA: Probajte i vi, bićete oduševljeni rezultatima!

Autor Nataša Petrović

Stručnjak za jogu praktikuje jednu veoma neobičnu stvar!

Izvor: Facebook/Screenshot/Brian Coones Yoga and Adventures

Stručnjak za jogu Brajan Kuns zagovornik je jedne veoma bizarne prakse – sunčanja anusa! On tvrdi sa se nakon 15 minuta ovakvog sunčanja oseća punim energije čitavu nedelju, a sve o tome redovno objavljuje na svojoj Facebook stranici Brian Coones Yoga and Adventures.

Ovaj čovek je sa skoro 70.000 svojih fanova na toj društvenoj mreži podelio fotografiju na kojoj se sunča kao od majke rođen, sa nogama podignutim uvis kako bi anus izložio sunčevoj svetlosti.

Možda će vas zanimati

"Sunčao sam anus 15 minuta juče i sada sam pun energije za čitavu nedelju. Nije mi trebala ni jutarnja kafa, probudio sam se vedar, rano, spreman za dan pred sobom", napisao je.

Brajan ohrabruje i druge da isprobaju ovu tehniku, objašnjavajući da se "anus smatra četvrtim okom" i direktno je povezan sa "trećim okom", kao i sa epifizom odnosno pinealnom žlezdom.

"Apsorbovanje sunca kroz anus je sjajan način da napunite energijom ceo sistem", poručio je on, dodajući da će "osvetljavanje najmračnijeg dela tela dobro uticati i na raspoloženje".

Njegova objava je inače iz oktobra prošle godine, ali je sada postala viralna na društvenim mrežama.

Možda će vas zanimati

Neki smatraju da je njegov predlog interesantan i da žele da probaju – "Ako me iko vidi da ovo radim, samo gledajte svoja posla", jedan je od komentara.

Onima koji žele da probaju, Brajan je savetovano da zadnjicu namažu kremom sa zaštitnim faktorom, da ne bi izgoreli.

Ali, uprkos njegovim preporukama, doktori su ranije upozorili da sunčanje intimne zone nije pamento jer povećava rizik od raka kože.

"Anus i perineum nisu otporni na sunce. Melanom može da se javi na vulvi, a opekotine su veoma bolne", izjavila je ranije ginekolog dr Dženifer Ganter.

Dr Šamir Patel izjavio je da ne postoje studije koje dokazuju da izlaganje perineuma suncu ima bilo dobar ili loš uticaj na zdravlje.

"Radije bih preporučio duge šetnje da biste uneli vitamin D, a ako vam je potrebna dodatna doza, suplementi su praktičniji od sunčanja perineuma".

(MONDO)