Grozno!

KUPILA JE NOVE PANTALONE ZA POSAO, PA DOŽIVELA UŽASNU STVAR: "Zavukla sam ruku u džep, a tamo... fuj!"

Autor Nataša Petrović

Devojka kupila nove pantalone za posao, a onda je zavukla ruku u džep i u njemu pronašla – iskorišćen tampon!

Izvor: Youtube/Screenshot/Lizzy Hadfield

Krajnje neprijatno iskustvo!

Pejton Vilson, 20-godišnja laboratorijska tehničara iz Vašingtona, kupila je u "Volmartu" nove pantalone za posao, a prvi put kada ih je obukla, osetila je da nešto ima u džepu.

Ispostavilo se da je reč o iskorišćenom tamponu, zamotanom u komad papira!

"Sedela sam za stolom i kontrolisala uzorke krvi koje sam uzela u laboratoriji, kada sam osetila da imam nešto u džepu, ali nisam se sećala da sam nešto ubacila tu", ispričala je Pejton.

"Zavukla sam ruku u džep, a unutra je bilo zgužvano parče papira, zbog čega sam isprva mislila da je neka poruka, ali onda sam otvorila papir i unutra zatekla iskorišćen, krvavi tampon. Bila sam zgrožena! Kome je palo na pamet da tako nešto uradi?!", s pravom pita ova devojka.

"Ne znam da li je neko želeo da se našali, ali svakako nema opravdanja, apsolutno je odvratno!", dodaje.

Igrom slučaja, Pejton je nosila rukavice kada je izvadila tampon iz džepa, i to zato što radi u laboratoriji. Međutim, mogao je da bude i neko ko bi ga uhvatio "golom" rukom...

"Mogao je da ih kupi neko ko ne nosi rukavice, ko zna kakvu bi bolest mogao da ’zakači’... Inače perem svu novu odeću pre nego što je obučem, ali od sada ću morati da proveravam i džepove, i to pre nego što ih probam u prodavnici. Nikad više ne želim da doživim ovako nešto".

Devojka je ispričala i da je otišla u "Volmart" da prijavi šta se desilo, a od njih je dobila izvinjenje i poklon-karticu za kupovinu.

(MONDO)

Tagovi