Saveti

IMA OBLINE ZA POŽELETI, A 5 NAMIRNICA NIKAD NE JEDE: Ovo je jelovnik jedne od najbogatijih pevačica!

Autor Tamara Veličković

Bijonse se strogo pridžava pet pravila kada je hrana u pitanju - izbegava namirnice koje stvaraju salo i koje su loše za kožu.

Izvor: Instagram/beyonce

Bijonse je jedna od najbogatijih pevačica na svetu, a mnogi misle da ta činjenica podrazumeva i ishranu koju ne može svako da priušti. Naprotiv, pop zvezda se odrekla pet namirnica, a zahvaljujući tome izgleda besprekorno.

Kako bi ostala u top formi, Bijonse strogo vodi računa šta unosi u svoj organizam, a evo šta je izbacila:

Ugljene hidrate

Ugljeni hidrati su potrebni svakome od nas. Bez njih ne možemo da imamo energiju koja je potrebna za sagorevanje masti tokom dana, ali previše unosa ima negativne efekte po zdravlje. Osim toga, ugljeni hidrati su glavni razlog dobijanja na težini, ali Bijonse strogo kontroliše unos, koji je veoma minimalan.

Meso

Mnogi vegeterijanci i vegani se kunu u dobrobiti koje donosi izbacivanje mesa iz ishrane. Tačno je da možete smanjiti upale i rizik od srčanih bolesti i visokog holesterola, ali je vrlo važno da znate da možete izgubiti i neophodne hranljive materije.

Šećer

Ukidanjem šećera ukidate i pojavu sala na stomaku, niste naduti, imaćete više energije. Koža će vam se poboljšati, a jasno je da Bijonse ima savršeno negovanu i lepu kožu.

Ribu

Iako je riba odlična zbog sadržaja proteina, Bijonse je ne konzumira. Proteini vam pomažu u gubljenju kilograma i stvaranju mišića, ali nekonzumiranje ribe smanjuje rizik od unosa štetnih toksina.

Mlečne proizvode

Ako ste osetljivi na mlečne proizvode, odustajanje od istih može da vam pomogne u stabilizaciji upale. Takođe, manje ćete se nadimati i regulisati varenje, a koža će vam biti čistija. Ako odlučite da izbacite mlečne proizvode, samo se uverite da vitamin D i kalcijum dobijate na drugi način.

(MONDO)