Da li ste znali

IZDRŽALA JE DA 12 MESECI SVAKO JUTRO PIJE ISTI SOK: Rezultat je šokirao sve

Autor Natalija Nikolić

Da li ste znali da je ujutru na prazan stomak bolje popiti čašu tople vode, nego hladne.

Ukoliko želite da svoje telo spremite na dug i naporan dan, najbolje je ujutru na prazan stomak popiti čašu tople vode sa limunom. Time se pokreće metabolizam, deluje pozitivno na kožu i pomaže u mršavljenju.

Žena iz Amerike je odlučila da u taj sok doda i med. Odlučila je da svako jutro na prazan želudac popije toplu vodu sa medom i limunom, i tako svih 12 meseci. 

Kako je izjavila, ovaj napitak bi ranije pila samo kada bi je doktor naterao. Bila je skeptična pre nego što je počela eksperiment, ali morala je da se uveri da li je sok toliko dobar i čudotvoran kao što drugi pričaju. 

Rezultat je oduševio, nije bila prehlađena tokom tih 12 meseci, osećala se u par navrata kao će se razboleti, ali ipak nije. To joj je postao omiljeni napitak, nosila ga je svuda. 

Život joj se potpuno promenio, postala je jutarnji tip, prestala je da pije kafu i svako jutro je imala sve više i više energije. 

Sok sprema tako što prokuva vodu, ostavi malo da se ohladi, dok se med malo istopi. Sve zajedno popije nakon buđenja, nekada stavi malo više limuna pa doda više meda, tvrdi da svako mora da nađe svoj balans. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.