Slušaj vest

FK Partizan predstavio je novi domaći dres za sezonu 2024/25 koji će premijerno nositi večeras od 20 časova u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Ukrajinci su u prvom susretu u Lublinu (Poljska) slavili 6:2, tako da je Partizanu potreban veliki preokret, a videćemo da li će im novi dres odmah biti taličan.

Kao što smo navikli, Partizan je zadržao crno-beli dizajn za domaći dres, ali sa malom promenom. Na prugama su dodati sivi "trouglići", koji novim Puma dresovima daju moderniju notu. Pogledajte kako izgleda novi dres:

FK Partizan Novi dres FK Partizan

"Urbani video klip, koji povezuje slavnu prošlost, sadašnjost i budućnost, sa akcentom na trouglu koji se pojavio na crnoj nijansi dresa, a prožet je na terenu stadiona, zidovima Beograda, sobama navijača.... Uz legendarnu fotografiju vanvremenskog kapitena Saše Ilića, okruženog peroticom fudbalera Lacija, blurovanu siluetu novog pojačanja Žoaa Grimalda, tetovaže, grafite, punu južnu tribinu i sve ono što simbolizuje klub iz Humske decenijama unazad, a objedinjeno je u samo jednoj rečenici u završnici: Find The Beauty in Darkness...", opisali su iz Partizana dizajn na svom Instagramu.

FK Partizan Novi dres FK Partizan

BONUS VIDEO:

MONDO Aleksandar Stanojević