Slušaj vest

Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Protiv Stefanosa Cicipasa probaće da obezbedi prolaz u polufinale i tako da obezbedi borbu za medalju. U trećem kolu je uz malo problema savladao Nemca Dominika Kepfera za oko sat i po vremena igre (7:5, 6:3).

Deluje da ga je nemački igrač namučio malo više od Rafaela Nadala, posebno u prvom setu, ali je Novak dobio one najvažnije poene. Posebno u završnici prvog seta i kada je poveo sve je bilo lakše. Mada, portal "Punto de break" iz Španije ne misli isto, prema njihovom izveštaju "Novak je bio ljut i frustriran."

Izuzev jednog detalja kada je vikao na svoj tim Srbin je delovao mirnije nego inače. Nije bilo nekih posebnih reakcija, svađa sa publikom ili sa nekim. Bio je nezadovoljan doduše malo suđenjem Britanke Alison Hjuz koja nije radila svoj posao nego je sedela u stolici konstantno i nije silazila da proverava tragove, ali je bilo to daleko od opisa navedenog na spomenutom sajtu.

Kurir/Dado Djilas Novak Djoković, Dominik Kepfer

"Frustrirani prvi nosilac u Parizu se žalio na terenu, ali je bio fokusiran na vođstvo. Razgovor između Novak i tima je trajao, malo relaksiraniji u drugom setu, jer je imao kontrolu. Iako nije igrao najbolje, videlo se po njegovom govoru tela, ostvario je pobedu i igraće protiv Cicipasa", stoji u tekstu.

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković vadi krstić iz majice na Olimpijskim igrama