Slušaj vest

Srpski reprezentativac Predrag Rajković novi je golman Al Itihada iz Saudijske Arabije! Nekadašnji golman Crvene zvezde potpisao je ugovor na tri godine sa desetostrukim šampionom Saudijske Arabije, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Kako "MozzartSport" prenosi, ceo posao je vredan 11.500.000 evra, a srpski golman zaradiće čak 30.000.000 tokom trajanja ugovora. Nema sumnje da je Rajković odlično naplatio partije na Evropskom prvenstvu, gde je verovatno bio i najbolji igrač Srbije. Takođe, prethodnih dana su i njegove kolege iz poslednje linije napravile transfere, pa je Strahinja Pavlović novi igrač Milana, a Nikola Milenković Notingem Foresta. Očigledno je srpska odbrana ostavila dobar utisak...

Rajković u Saudijsku Arabiju stiže nakon što Al Itihad nije uspeo da obezbedi potpis Edersona, dugogodišnjeg čuvara mreže Mančester sitija. Brazilac je bio velika želja kluba, ali je novi saigrač Karima Benzeme, Ngolo Kantea i drugih zvezda postao srpski golman.

Predrag Rajković je u karijeri branio za Jagodinu, Crvenu zvezdu, Makabi iz Tel Aviva, Rems i Majorka. U dresu Srbije ima 35 seniorskih nastupa, a sa mlađim kategorijama osvojio je Evropsko prvenstvo U19 2013. i Svetsko prvenstvo U20 2015. godine, na kojem je bio i najbolji golman takmičenja!

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Predrag Rajković o reprezentaciji Srbije i Tadiću