Slušaj vest

Štoper Crvene zvezde Nemanja Stojić (26) mogao bi da ode sa Marakane u Rubin za milion i po evra, posle samo dva meseca. On je došao ovog leta iz TSC-a kao reprezentativac Srbije i učesnik Evropskog prvenstva, ali sa dolaskom Slovenca Vanje Drkušića iz Zenita otvorila se mogućnost da ipak napusti crveno-bele posle samo četiri utakmice.

Tu vest objavili su ruski mediji i s obzirom na razvoj događaja u Ljutice Bogdana i na činjenicu da Stojić nije nastupio protiv Bode Glimta, kao ni Vanja Drkušić, koji će svakako prvi ući u startnih 11.

Stojić je ovog leta odigrao dve cele utakmice, u pobedama 4:0 protiv Jedinstvba sa Uba i Tekstilca, dok je po poluvreme proveo na terenu protiv Novog Pazara i Čukaričkog. Nije nastupio protiv Mladosti iz Lučana, a presedeo je i prvu utakmicu dvomeča za plasman u Ligu šampiona protiv Norvežana.

MN Press Nemanja Stojić

Rubin je trenutno osmoplasirani tim ruske Premijer lige, kapiten ekipe je bivši štoper Partizana, Crnogorac Igor Vujačić (30), a postao bi saigrač i sa još jednim bivšim igračem Zvezde, nekadašnjim omladincem crveno-belih Bogdanom Jočićem, kao i sa srpskim napadačem Nikolom Čumićem, svojevremeno igračem Olimpijakosa.

Stojić je ovog leta došao u Zvezdu iz TSC-a.za milion evra.

Kurir televizija Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda