Slušaj vest

Novak Đoković dobio je fenomenalan mural u Sokocu. Umetnik Milan Milosavljević, poznat po muralima koji su prava remek-dela, oslikao je olimpijskog šampiona u trenutku u kojem je primio zlato u Parizu i ostvario dečački san da pobedi za Srbiju.

Novakov mural ukrašen je i likom Starine Novaka, jednog od najpoznatijih srpskih hajduka i stihom epske pesme "Starina Novak  i knez Bogosav": "Kadar sam stići i uteći i na strašnom mestu postojati"

Sokolac je gradsko naselje i sedište istoimene opštine, koja je jedna od šest opština Istočnog Sarajeva u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Pogledajte kako divan mural ima Sokolac od ove srede, na fotografijama koje su došle i do Novaka Đokovića, pa ih je "repostovao" na svom Instagram nalogu.

novak mural sokolac(1).jpg
Instagram/zobla 

Novak Đoković ugledao je ovaj mural preko fotografija na društvenim mrežama, jer se trenutno nalazi u Njujorku, gde će od ponedeljka učestvovati na US Openu. Srbin je u sredu stigao u "Veliku jabuku" i to kao najveća teniska zvezda, što apsolutno i jeste. Njegov prvi trening doneo je i prizor na Novakovom kolenu koji je oduševio njegove navijače.

Bonus video: Novakov prvi trening u Njujorku

Kurir Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork