Slušaj vest

Rijeka je napravila veliki transfer! Pred revanš meč plejofa za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija sa Olimpijom prodali su svog najboljeg igrača Franju Ivanovića. Rojal Union iz Belgije je za 20-godišnjeg špica i mladog reprezentativca Hrvatske platio čak 4.000.000 evra, a uz to će se dodavati i bonusi kako vreme bude prolazilo. 

Ivanović je rođen u Austriji, a nakon omladinskig dana u lokalnom klubu prešao je 2016. u Augzburg. Tamo je igrao za drugi tim, a prošle sezone je došao u Rijeku i tu se odmah nametnuo kao prva opcija. Došla je i zamena i to srpska! Nekadašnji napadač OFK Beograda Komnen Andrić obući će dres Rijeke i tako nastaviti svoju karijeru u HNL-u gde je nastupao za Dinamo i Inter iz Zaprešića. 

Problem za Rijeku je to što Andrić nije registrovan za Evropu, a Ivanović koji je dao gol na "Rujevici" možda ode u Belgiju pre 29. avgusta kada se igra revanš sa "zmajčekima". Rijeka moli Belgijance da se strpe, oni ne žele, videćemo kako će se to završiti. Ako ode Ivanović opcija u napadu će biti samo Kolumbijac Horhe Obregon. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

ArenaSport AEK izbacio Dinamo