Slušaj vest

Nove promene u Partizanu! Najavio je Aleksandar Stanojević pravljenje novog tima i potpunu rekonstrukciju ekipe, a po svemu sudeći Ivica Kralj neće biti deo toga. Nekadašnji legendarni golman crno-belih je pred kraj ugovora i neće nastaviti sa funkcijom sportskog direktora. 

Prema informacijama koje je plasirao "Telegraf" novo rešenje je zapravo staro, a u pitanju je Ivica Iliev. Nekadašnji napadač Partizana bio je već sedam godina na čelu sportskog sektora kluba iz Humske, a sada se navodi da je upravo Aleksandar Stanojević tražio da se Iliev vrati na to mesto.

Odlčno se poznaju Stanojević i Iliev pošto su prvo bili saigrači, zatim je Aleksandar Stanojević bio trener Ivici Ilievu u jednoj od njegovih najboljih sezona u crno-belom dresu, a potom je Iliev bio sportski direktor i prvi saradnik iz sportskog sektora Stanojeviću. 

Za vreme dok je Ivica Iliev vodio brigu o transferima crno-belih bilo je pogodaka i promašaja, velikih transfera, a Partizan je uspeo da osvoji dve titule šampiona Srbije i da prezimi u Evropi. Što se tiče Ivice Kralja on će navodno ostati u klubu. Ipak, na nekoj drugoj funkciji.

(MONDO, Telegraf, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Aleksandar Stanojević