Slušaj vest

Reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Španije u Beogradu u prvom kolu Lige nacija, ovo će biti prvi meč Orlova posle neuspeha na nedavno održanom Evropskom prvenstvu. U predstojećem susretu desni bek gostiju Dani Karvahal proslaviće svoj 50. meč u dresu svoje države.

"Mnogo sam srećan jer sam već 10 godina u reprezentaciji i da imam priliku da odigram 50. meč i zaista uživam dok nosim crveni dres. Bilo bi zaista lepo da ponesem kapitensku traku, to je nešto što sam maštao čitavog života", rekao je reprezentativac Španije.

Bivši saigrač Luke Jovića iz Kraljevskog kluba, ovom prilikom, prisetio se igre napadača Orlova u dresu Real Madrida. Naime, Jović je u redove šapanskog kluba došao kao veliko pojačanje, ali ni dve godine u timu nisu bile dovoljne da talenat Srbina izađe na videlo. Ipak, Karvahal je imao reči podrške za igrača Milana: "Igrao je sa velikim kvalitetom, ali nije uspeo da svari sve šta se dešavalo. Želim mu sve najbolje, ali ne protiv nas, ha, ha", kroz osmeh je zaključio kapiten.

Izostanak AleksandraMitorovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića staviće veliki pritisak Joviću u večerašnjem meču Orlova. Naime, nekadašnji igrač Crvene zvezde će biti važna karika Srbije i velika nada u napadu. Očekivanja su opravdana, s obzirom na to da je upravo Jović bio strelac jedinog gola koji je naša selekcija postigla na Evropskom prvenstvu.

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Luka Jović prvi na treningu, Piksi daje savete Samardžiću