Slušaj vest

Srpski reprezentativac i rekorder nacionalnog tima u broju postignutih golova, Aleksandar Mitrović, oglasio se na Instagramu, objavivši dve fotografije.

U danima u kojima nije sa nacionalnim timom zbog povrede, on je na društvenim mrežama objavio dve fotografije, na kojima su napisane ove poruke: "Mnogo možeš da naučiš tako što budeš tih i posmatraš", piše u prvoj, a u drugoj je navedeno ovo:

  • Izgrađeno, ne kupljeno.
  • Zarađeno, ne poklonjeno.
  • Izboreno, ne uručeno.
  • Različito, ne prosečno!

Aleksandar Mitrović propustio je prvo okupljanje Srbije posle Evropskog prvenstva, nakon kojeg se nagađalo da više neće igrati za reprezentaciju dok je selektor Dragan Stojković. Dugogodišnji vođa nacionalnog tima nije to portvrdio, mada se nije pojavio ovog septembra u Staroj Pazovi, na okupljanju za meč protiv Španije (0:0) i protiv Danske u Kopenhagenu u nedelju.

Piksi je rekao da će u narednom periodu pratiti Mitrovićevo stanje i da će se nadati dobrim vestima za oktobarsko okupljanje, u kojem će Srbija igrati protiv Švajcarske kod kuće 12. oktobra, a onda i protiv Španije u gostima, 15. oktobra.

Bonus video: Aleksandar Mitrović za EURO

MONDO/Milutin Vujičić Aleksandar Mitrović izjava