Slušaj vest

Iako se činilo izvesno da će Lazar Romanić preći u Partizan iz Železničara, to više nije tako sigurno. Prema pisanju Mozzart sporta, centarfor superligaša iz Pančeva možda ne završi u Humskoj, jer je njegov klub počeo da traži veći iznos od načelno dogovorenog obeštećenja od 500.000 evra.

"Poslednjih dana su sa druge strane Dunava rekli da je cena između 800 hiljada i milion evra", objavio je isti izvor.

Aleksandar Stanojević veoma pohvalno je pričao o Romaniću, nekadašnjem đaku Crvene zvezde, koga je video kao rešenje za ofanzivu crno-belih posle odlaska Mateusa Saldanje u Ferencvaroš u transferu od pet miliona evra.

"Strašno se kreće, brz je..."

Lazar Romanić
VM/© MN press, all rights reserved 

"Romanić je jedan igrač koji tačno znamo šta može da nam donese. Ja ne volim da pričam unapred, ali Romanić je igrač koji ima karakter, naše je gore list, ima intenzivna kretanja u fazi napada. Strašno se kreće bez lopte, ima dobru brzinu, drugačiji je igrač i od Takija Nikolića i od Jovanovića, a možemo da ga koristimo i na boku. On je moja želja. Da li će doći i da li je blizu? Pa imamo 30 igrača i tri golmana, da bismo mogli da reagujemo", rekao je Aleksandar Stanojević 21. avgusta.

Ovog 6. septembra deluje da Romanić ipak nije više tako blizu Humske i da bi crno-beli u završnici prelaznog roka mogli da potraže inostranog napadača. Krajnji rok za dovođenje igrača u Srbiji je petak, 13. septembar.