Slušaj vest

Fudbalska reprezentacija Rumunija upisala je veliku pobedu u C diviziji Lige nacija protiv "Kosova" u Prištini, a ovaj meč obeležile su velike tenzije. Rumunija ne priznaje južnu srpsku pokrajinu kao samostalnu državu, pa je njihovim navijačima bio zabranjen organizovan odlazak na utakmicu, ali su se i pored toga videle zastave Srbije. Bilo je i zvižduka za himnu gostiju, ali i gađanja sa tribina.

Dok su igrači odlazili sa terena, neko sa tribina pokušao je da pogodi flašom defanzivca Radua Dragušina, jednog od najpoznatijih rumunskih igrača iz aktuelnog tima. Snažni štoper pokušao je da uhvati flašu, a zatim je i napravio potez koji niko na stadionu nije očekivao - počeo je da šalje poljupce ljudima na tribinama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Bio je to njegov način da se obračuna sa navijačima "Kosova" koji su u Prištini na nekoliko načina provocirali rumunske fudbalere. Dragušin im je zapušio usta i to nakon što je njegov tim salvio ubedljivu pobedu. Bilo je čak 3:0 za Rumuniju, a sigurni smo da će revanš na njihovom terenu izazvati barem podjednako pažnje - verovatno će na tribinama biti srpskih zastava i poruka da je Kosovo deo Srbije!

Bonus video:

Kurir Danica Crnogorčević, Crvena zvezda, Zenit, Delije, Oj Kosovo, Kosovo